Proterana za Najboljeg Blogera

Ko razume shvatiće.

Pripadnik nebeskog naroda. Naučno nije dokazano da li je pao direktno sa neba, da li ga je stvorio Bog, svakako jeste delo nečijeg kreacionizma. Postoje teorije koje govore u prilog tome da je Najbolji Bloger stvorio sam sebe. Darvinova teorija se nikada nije odnosila na blogere, uostalom, blogeri nikada nisu živeli na područjima gde uspevaju majmuni bez posebne nege, to jest svakodnevnog zalivanja i nađubrivanja što bi, eventualno, dovelo do toga da verujemo u pomenutu teoriju. Dakle Najbolji bloger je, odakle god da potiče, i od svog postanka idealno biće. Drugu teoriju je nemoguće dokazati. Blogerima.

Najbolji Bloger ne živi u skladu s prirodom već u skladu sa svojim unutrašnjim osećanjem nedodirljive veličine. Nespojivo sa istim je to što Najbolji Bloger vrlo često koristi jednu životinjsku osobinu a to je da se popiški, tamo gde misli da treba, i tako obeleži svoju teritoriju. Svi ostali pripadnici istog naroda nemaju pristupa obeleženoj teritoriji. Najbolji Bloger voli da se zna ”ko kosi a ko vodu nosi”. Ako neko pokuša da uđe na teritoriju za koju je Najbolji Bloger umislio da je samo njegova naići će na uvređenu osobu koja ima izgled čoveka koga boli žuč. U najmanju ruku. Najbolji Bloger će početi da skuplja istomišljenike tako da ovde imamo mali milion zatvorenih grupa kojima tek treba postaviti dijagnozu.

Najbolji Bloger će vas kritikovati što volite da budete voljeni, proglasiće to vašom širfom u neuropsihijatriji, pri tom uvek ima obrazloženje u vezi toga što voli isto. Ali isto Najboljeg Blogera nije isto što i isto svih ostalih blogera. Koliko god da prethodna rečenica deluje šašavo-tako je.

Najbolji Bloger voli svoju decu da vaspitava na narodnim poslovicama od kojih je najpoznatija ”Pametniji popušta”. Pri tom svojoj deci neće reći da će, ako se budu pridržavali iste dozvoliti da svetom vladaju budale. I tako generacijama.

Najbolji Bloger nikada neće shvatiti otkud pravo nekom drugom blogeru da živi, misli, bude uspešan, a iznad svega neće shvatiti kako se usudio da nešto kaže pre njega. To jest da misli brže. Kad god Najbolji Bloger  sretne dobrog blogera osećaće se direktno ugroženim.

Prosečan Najbolji Bloger nikada nema opravdanje za tuđa htenja i voljenja, tuđe strahove, usamljenosti i tuđu pruženu ruku. Sve ovo kad je sam u pitanju smatra normalnim.

Najbolji Bloger nikada nikome neće reći šta misli o njemu. Smeškaće mu se u lice i govoriti ”da” kad misli ”ne” a ono što misli podeliće sa nekim drugim.

Gde god da postaviš Najboljeg Blogera on će umisliti da je postavljen tu, ne da ima sopstvenu ulogu koju će neko ceniti koliko god da je mala već, da bi se takmičio i bio najbolji. Neuspeh dovodi do gore pomenutog izgleda ”boli me žuč”.

Dakle, Najbolji Bloger misli da postoji na ovom svetu samo da bi se suprotstavljao Bogu lično, Darvinovoj teoriji, zemljinoj gravitaciji, plimi i oseki – stanjima i pojavama na koje inače ne može da utiče.

Za prosečnom trpezom Najboljeg Blogera naći će se prase skinuto sa ražnja kome su u čeljusti tutnuli crvenu jabuku. To, kako prase nije progledalo, bez obzira što su mu ugurali simbol greha i ”u jebo te, progledah”, je neshvatljivo ali se ponavlja. I podvodi se pod običaj.

Najbolji Bloger misli da je sve što je uspelo na ovom svetu njegovog porekla. To potkrepljuje prekookeanskim plovidbama, grešnim prababama i pradedama švalerima. Iz istog razloga Najbolji Bloger Srbin ne može da shvati kako je mogao Rocky da dobije spomenik u Babušnici a on čak ni u Donjem Mudojevcu, a Srbin je.

Najbolji Bloger je ljubomoran na drugog dobrog blogera zato što se ovaj razvija u visinu, širinu, dubinu, zapreminu, pamet, inostranstvo…

Najbolji Bloger umire s pitanjem kako je to nekome upala sekira u med a njemu u govono.

Inače… kad god Najboljem Blogeru ponudiš kašiku meda on će je odbiti jer nije siguran šta se u tome krije. On će radije ostati sa svojim govnima – bar zna da su njegova..

Na žalost.

26 Responses to “Proterana za Najboljeg Blogera”

  1. Samo da ma’nem. 🙂 Vidim, imigracija se širi i postaje sve jača, a ima i kičmu, i to jaku! Veliki pozdrav! 😉

  2. constantine7 Says:

    Dobroveče!

  3. sarahstory Says:

    draga alea nasla sam te i bas sam sretna, nisam bla na forumu, mozda je i bolje, ali brate smrdelo je tamo…..bas….i ….sve ostalo si napisala…
    pozz sarahkay

  4. Pozdrav i od Dede… Nemoj da te zbunjuje ovo: Seka… Ona je ugasena pre nedelju dana zajedno sa blogom: ,,Nedaj se isprovocirati,, . Svojevoljno…
    Drago mi je da te citam…

  5. Hvala vam svima, divni ste, bas sam bila u panici kako da vas drzim na okupu i oku :), Deda, baba, deda, seka sve mu to dodje na isto 🙂

  6. Jaoj deda kad vidim ovo tvoje seka, umrem od smeha.

    Mahlat, uživanje mi je da te čitam.

  7. Pojma ja nemam sta se ovo izdesava, jebem ti izbore! Pomislih na trenutak, “pobegose u kafanu bez mene”! E nece moci, povatah vas sve!

    Pozdrav

  8. Tek da kazem…ima i mene medju zivima.

  9. Cao alea, nadjoh te i ja.. u kafanu ni bez mene nikako!!Dala sam nekom tvoj email,ako se javio nadam se da to nije problem?pozz!

  10. Blogere treba *bati! Da nauce da cute.

  11. Aj, sad polako da mi javite svoje linkove i da ponovim – ocarana sam ovom organiyacijom, u mom zivotu nista brze nije isto 🙂
    Zmajcek, mene sto vise *bu ja sve vise pricam. A i pisem.

  12. Neka,neka,pogodni za *ebanje su buducnost .

  13. Nasla! Hvala…

  14. shaputalica Says:

    što me više hebu, sve više pričam 😀
    Moooolim te pozajmi mi ovu rečenicu, kadtemooooliiim :mrgreen:

  15. Ma uzmi!

  16. juuuupi, nasao sam aleu….

  17. Aurora Borealis Says:

    Hvala mojoj sister JaneDoe za tvoj link.

    Valjda sam vas napokon sve pokupila… 🙂

  18. Neverovatni, nasla sam i ja tebe nego sujetno zensko :). cutala i cekala
    Polarna, dobrodosla i ti, nadam se da smo sad svi tu pa mozemo u nove radne pobede.
    Ziveli!

  19. pozdrav http://naivna07.wordpress.com svrati 🙂

  20. bubazlatica Says:

    http//bubazlatica.wordpress.com
    odma u glavu…resavah se i ja da opletem, zatvori mi forum ispred nosa i nije mi zao….pored ove tvoje strucne observacije bila bih bleda senka…pozz sister

  21. zihernadla Says:

    au brate mili 😀

  22. electrasdreams Says:

    Ma ne da jos vise pricam. Lajem bre! Mislim kada mi uteraju u male sive , njegove ekselencije mog mozga.

  23. Axaxaxa, jao Mahlat hvala ti, produzila si mi zivot … Nisam se odavno ovako slatko ismejao… A ko je taj NajBloger ? Iz gore opisanog lici mi na Cak Norisa … (: (:

    “Ko vidi NajBlogerovo lice umrece u najtezim mukama” Xexexe …

    p0z.

  24. Ma svuda ti ima po jedan/a ovakav koji se oseca licno ugrozenim pa stiti, stiti,sta ni on sam ne zna.

Leave a comment